10.4.2021

Corona

Sain coronan. En kuitenkaan Covid-19 -nimellä tunnettua korona -virusta vaan vanhan metallisen filminkehitystankin.

Kun ostin LAB-BOX -kehitystankin, myin pois aikaisemmin ostamani Patersonin tankin sekä siinä käyttämäni Hewes -metallispiraalit. Ajatuksena tuolloin oli, että en tarvitse erillistä tankkia ja spiraaleita kun omistan LAB-BOX:in. Mutta jossakin vaiheessa talvea aloin kuitenkin miettimään, että ehkäpä sittenkin olisi hyvä olla kehitystankkikin jonne mahtuu pari filmiä kerralla. Näin saisi nuo pari filmiä kehitettyä yhdellä kertaa eikä tarvitse erikseen kehitellä kutakin filmiä yksikseen LAB-BOX:lla jos tulee tarvetta parin filmin kehittämiselle.

tori.fi:ssä sattui silmään ilmoitus metallisesta kehitystankista ja parista spiraalista jotka sitten ostin halpaan hintaan. Nyt voin kehittää joko filmin kerrallaan jos kehitystä on odottamassa vain yksi filmi tai sitten kaksi filmiä kerralla jos tarvista on. Toki kehitystankissa voisi yhdenkin filmin kehittää mutta LAB-BOX on osoittautunut erittäin toimivaksi systeemiksi joten käytän sitä jos kehitettävänä on vain yksi filmi.

Spiraalit jotka Coronan mukana tulivat ovat filmin kiinnitysmekanismiltaan erilaiset kuin noissa Hewes -spiraaleissa. Varmaan täysin toimivia nuokin, pitää vaan tottua tuohon nipistyssysteemiin kiinnittämisessä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti